Uw winkelwagen is leeg.

Grafische kunst

Home » Grafische kunst
Wim Noordam - Grafische kunst

Wim Noordam is grafisch ontwerper en kunstenaar. De basis is gelegd op de Willem de Kooning Academie. Hij heeft o.a. Fine Graphic opgericht. Als vormgever is hij breed geïnteresseerd. Zijn kracht zit in het maken van originele, creatieve ontwerpen voor online en offline uitingen. Daarbij maakt hij regelmatig illustraties. Hij houdt van netwerken en verbinden. Hij heeft deze website met grafische kunst. Waarom? Omdat hij ontwerpen erg leuk vindt om te doen, om creatief bezig te zijn.
De vrijheid om te spelen met miljoenen pixels! Wim Noordam laat op zijn eigen wijze zien wat hem bezighoudt. Alles kan inspireren: actualiteiten, stompzinnigheid, onrecht, mensen, dieren, voorwerpen, gedachten, binnen- en buitenland, verleden, toekomst; de wereld is één grote inspiratiebron!
Een aantal ontwerpen kunt u bestellen. Leuk om cadeau te doen. Bijvoorbeeld als relatiegeschenk of verjaardagscadeau.

Wij drukken de ontwerpen haarscherp af en met superbriljante kleuren. Op can­vasboard, op verschillende soorten hout, acrylaat en dibond. Op het materiaal waarop een specifiek ontwerp het beste uitkomt.

Wim Noordam maakt ook werken in opdracht, bijvoorbeeld n.a.v. uw eigen foto’s. Huurkoop behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Wim Noordam is de oprichter van www.finegraphic.nl