Uw winkelwagen is leeg.

Acrylaat, wat is het?

Home » Acrylaat, wat is het?

Wellicht kent u de term ‘plexiglas’. Acrylaat is hetzelfde: een hoogwaardige, doorzichtige kunststof. Net zo doorzichtig als glas. Het materiaal is echter veel sterker dan glas, het zal niet snel breken. Het is tevens een stuk lichter.

Wij printen op de achterzijde. Aan de voorzijde ziet men door de transparante laag acrylaat het digitale kunstwerk. Dit creëert een echt glamoureffect aan de muur. Het geeft een “diep en scherp” effect. Door de glans is het een echte eyecatcher. Het materiaal spiegelt, niet elk ontwerp vinden wij geschikt voor deze afwerking. Wij gaan voor het ‘wow-effect’!

Afwerking
Wij printen het digitale kunstwerk gespiegeld op de achterzijde. Daarna printen we dekwit, monteren we block-out folie en plaatsen we een afdekpaneel. Na het printen polijsten we de ruwe zijkanten glad. Wij sturen een ophangsysteem van metaal mee, waaraan u het digitale kunstwerk perfect kunt ophangen. Bij grotere formaten sturen we ook afstandhouders mee voor aan de onderkant. Door het ophangsysteem en de afstandhouders komt de plaat een paar millimeter van de muur te hangen.